Avantaje

CART.Ro este primul serviciu de pe piata romaneasca ce ofera realizarea si implementarea gratuita a unui site e-commerce complet personalizat in ceea ce inseamna zona de interfata cu clientul. Prin sistemul de plata unic, pe baza de abonament reusim sa cream premisele clientilor nostri de a realiza un business autofinantat inca din prima perioada de activitate.

Solutia tehnica vine cu un pachet complet de suport si upgrade, ceea ce face posibila dezvoltarea continua, in stransa concordanta cu piata pe care evolueaza clientii nostri. Prin implementarea continua a celor mai noi tehnici e-commerce si de promovare prezente in mediul online, incercam pozitionarea clientilor pe un trend de dezvoltare permanenta.

In dezvoltarea platformei tehnice am incercat sa integram o paleta cat mai larga de solutii la problemele semnalate de magazinele partenere. Astfel reusim sa asiguram clientilor nostri:

Magazin online profesionist
Multitudinea de template-uri prededinite, plus posibilitatea de a implemeta design-uri complet personalizate va pozitioneaza pe piata ca un jucator serios.

Optimizare SEO
Punem la dispozitie un sistem profesionist de optimizare pentru motoarele de cautare, care, insotit de o retea de linkuri externe bine gandita, va poate propulsa pe primele locuri in cautari.

Sistem de management al produselor
Un sistem de creare a categoriilor, subcategoriilor si colectiilor de produse (ex: reduceri, recomandari), care permite un management eficient al produselor in ceea ce priveste afisarea si promovarea acestora catre client.

Sistem de procesare al comenzilor
Printr-un sistem inovativ de creare a status-urilor si a nivelurilor acestora in zona de administrare se poate face un management extrem de avansat al comenzilor.

Administrarea modalitatilor de livrare
Zona de administrare da posibilitatea magazinelor sa ofere mai multe sisteme de transport, avand posibilitatea de a seta costurile si timpul de livrare pentru fiecare metoda de transport in parte.

Integrarea cu orice metoda de plata online
In functie de preferintele dumneavoastra, putem sa implementam, pe langa solutia de plata online cart.ro, orice metoda de plata existenta pe piata (paypal, epayment, dotcommerce etc).

Tiparirea si editarea documentelor fiscale
Aplicatia ofera posibilitatea de a edita si tiparii intreaga gama de documante fiscale (ex: facturi, chitante, factura proforma, factura retur, anulare chitanta), de documente de livrare (borderouri, avize postale) si rapoarte contabile.

Sistem de mangment si control
Prin utilizarea rapoartelor oferite (ex: raport vanzari zi/luna/an, cele mai vandute produse, raport comenzi esuate, raport expeditor comanda, rapoarte personalizate) va punem la dispozitie parghiile necesare in deciziile de management si control.

Autentificare