E-commerce / Costuri creare magazin online

Prin sistemul inovativ de taxare pe baza unui abonament lunar incercam sa oferim tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a se exprima pe piata online fara a fi constransi de eventualele dezavantaje tehnologice inerente perioadei de inceput.

Costurile de suport si imbunatatire ale aplicatiei vor fi reprezentate de platile lunare ale taxei de abonament, acest sistem permite firmei noastre sa ofere in mod gratuit ugrade si support, lucruri care impreuna cu munca depusa de partenerii nostri reprezinta elemente primordiale in dezvoltarea permanenta a unui proiect online.

Costurile lunare de 29 EUR permit clientilor o prospectie a pietei in conditii de functionare efectiva si inlatura astfel costurile ce ar putea intervenii din studiile efectuale asupra acesteia, sau cu persoanele avizate a caror expertiza ar fi solicitata.

Prin reducerea drastica a costurilor initiale ce pot depasi 3000 EUR, vrem sa oferim proiectelor aflate intr-o faza initiala de implementare posibilitatea de a beneficia de solutii tehnice corelate la cerintele pietei si posibilitatea de a-si crea afaceri autofinantabile.

Tabel comparativ de costuri (24 luni)

Costuri (24 luni) Cart.ro Alt magazin online (*)
Costuri intitiale de realizare a magazinului. gratuit 500 EUR
Costuri personal specializat “webmaster”(programator persoana cu abilitati in domeniul programarii pentru intretinere si upgrade). gratuit 150 EUR x 24 luni
Costuri de upgrade
(costuri cauzate de gradul mare de dezvoltare a tehnologiei si uzura morala a unui site).
gratuit 500 EUR
Costuri gazduide 29 EUR x 24 luni 9 EUR x 24 luni
Reducerea costurilor legate de serviciul de contabilitate si curierat Da Nu
TOTAL 696 EUR 4816 EUR*
*costurile sunt estimative

Pe piata exista si solutii de magazine ieftine, insa aceste solutii nu sunt valabile din punct de vedere comercial deoarece, pe de o parte, nu vor reusi sa atraga vizitatorii, iar pe de alta parte nu vor reusi sa-i faca pe acestia sa plaseze comenzi. Intr-un final, aceste magazine vor ajunge invechite deoarece programatorii care le-au creat nu ofera si un suport tehnic adecvat.

Autentificare