E-commerce / Flexibilitate

Platforma nostra tehnica permite un grad mare de personalizare in cea ce priveste modul in care sunt folosite instrumentele tehnologice ce o compun si interfata grafica transpusa clientului spre utilizare.

Instrumetele tehnice integrate in platforma noastra au ca principal element definitor versatilitatea, cea ce face ca acelasi proces tehnic sa poata capata proprietati si uzante personalizate pe domeniul si specificul fiecarui client.

Interfata grafica este complet personalizata si se creaza in functie de specificatiile clientilor, se pot utiliza machete grafice puse la dispozitie de catre partenerii nostri, sau se pot crea interfete grafice de catre departamentul nostru grafic. Din punct de vedere tehnologic platforma nu introduce restrictii de ordin grafic.

Tehnologia CART.RO este realizata in idea de a crea cadre generale lipsite de limitarile ce ar putea sa ingradeasca posibilitatile clientului de realizare a unei imagini proprii, si sa ii permita sa isi dezvolte instrumente care sa raspunda cerintelor sale in cea ce priveste activitatea curenta.

Autentificare